top of page

Your growth hacking kickstart

Growth marketing met een zuivere aanpak.  

strategy  •  advertising  •  content

Een kickstartformule speciaal ontwikkeld voor scale-ups, waarmee teams meer sturing en efficiëntie ervaren, grip krijgen op resultaten en groei stimuleren. Bij BEANN doen we dit met een zuivere aanpak en een growth hacking mindset.

HELP?

Britta Glimmerveen

Growth Marketeer

In 2020 ben ik na het vervullen van Growth Hacker functies bij diverse start-ups en een Innovation Lab begonnen met BEANN. Ik heb ondervonden dat de growth hacking mindset perfect aansluit bij scale-ups. Door middel van kleine experimenten kunnen we snel ontdekken welke aanpak meer impact heeft op de marketingdoelen. Die efficiëntie is van uiterst belang, want als scale-up moet je strak op tijd en budgetten sturen.

 

Toch is dit ook de fase waarin je merkbekendheid, conversieoptimalisatie en leadgeneratie wilt laten groeien. Wanneer extra capaciteit of skills aangevuld moeten worden door een ‘marketing agency’ blijven helaas efficiëntie en resultaten vaak uit. Maar je wilt natuurlijk niet het risico lopen om met freelance marketeers niet het gewenste resultaat te halen.

Daarom bestaat BEANN. ↓

Growth marketing met een zuivere aanpak.  

De voordelen van brede marketing expertise zoals je verwacht van een agency, maar de kwaliteit van een in-house specialist. Met onze kickstartformule wordt in zes tot twaalf maanden het fundament gelegd voor alle marketing facetten dat een scale-up nodig heeft, om vervolgens een begeleide overdracht met specialisten binnen onze community te realiseren. Deze focus op kwaliteit en efficiëntie is wat we bedoelen met zuiver. Het zorgt er niet alleen voor dat organisaties krijgen wat ze nodig hebben. Het zorgt er ook voor dat wij kunnen blijven doen wat we leuk vinden: scale-up marketing teams een boost geven.

ABOUT
HELP?

Highlighted clients

ABOUT
Anker 1
CONTACT
bottom of page