top of page

HELLO 👋🏼 
I'M A FREELANCE

GROWTH HACKER

ADVERTISING • GROWTH MARKETING • DESIGN

BRITTA
GLIMMERVEEN

YOUR GROWTH
HACKING KICKSTART

01/

ABOUT

IK HELP ONDERNEMERS GROEI TE REALISEREN OP EEN CREATIEVE EN DOELGERICHTE MANIER. OOKWEL DE GROWTH HACKING MINDSET GENOEMD. ALS ALLROUND TEAMPLAYER ONDERSTEUN IK BIJ ALLE MARKETING UITDAGINGEN: MARKETING STRATEGIE, DESIGN EN CONTENT CREATIE, TRACKING, DATA ANALYSES, ADVERTISING EN LEAD GENERATIE. 

GROWTH HACKING?

Het is een marketingstrategie waarmee bedrijven als Airbnb, Uber en Netflix groot zijn geworden. Growth hacking is een data gedreven, doelgerichte en pragmatische aanpak om de customer experience en de gehele conversie funnel te verbeteren. ​

» MEER INFORMATIE 
 

ABOUT

02/

DO YOU NEED HELP?

01

VERSNEL CONVERSIE  OPTIMALISATIE 

Optimaliseer je gehéle conversie funnel. Genereer meer leads, verminder de drop-off binnen je customer journey en verhoog de ROI en lifetime value van jouw klanten. Test, tweak, grow, repeat.

03

DATA GEDREVEN 

ONDERNEMEN 

Realiseer sneller groei met data driven marketing en optimalisatie. BEANN helpt jou met de uitdaging welke data je nodig hebt, hoe je hieraan komt en hoe je de data analyse vertaalt naar een oplossing.

02

CREËER EEN FLAWLESS 

CUSTOMER JOURNEY 

 

Verbeter de customer experience met customer centric thinking. Zo creëren we eenvoudig een succesvolle marketing roadmap, waarbij je alleen focust op wat er echt toe doet. Meer focus, beter fit.

04

GROWTH HACKER &

CREATIVE STUDIO INEEN 

Met creatieve skills kunnen strategieën en plannen snel uitgewerkt worden. Zo heb je één partner voor webdesign tot video content. Creativiteit en data gedreven marketing is het recept tot succes.

HELP?

03/

WORK

Anker 1

advertising • social media • website optimalisatie 

GROWTH MARKETING 

Stoic is de snelst groeiende vermogensbeheerder in Nederland met een unieke ultra-passieve aanpak, ook wel calm capital control genoemd. Samen met Niels Vrijhoeven, creative brand partner, werken we aan brand awareness en ondersteun ik bij alle marketing uitdagingen van deze fintech startup.

CONTACT
bottom of page